Wallpapaer contest
3 posters
Wallpapaer contest
Tak co, Evropané se nezúčastní, aby ukázali své Photoshop skills?
-> INFO <-
We have another event for our creative Allods community!
From November 11th to Novembr 25th if you create an Allods-themed wallpaper, you will have an opportunity to win some amazing in-game prizes! To participate, just follow the rules below!
Rules:
1. Contest runs from November 11th to November 25th
2. Wallpaper must be one of the following sizes: 1024x800, 1280x960, 1280x1024, 1600x1200, 1920x1080, 1920x1200
3. Wallpaper must be the product of creative editing, and cannot simply be an in-game screenshot or a single, unaltered piece of concept art that was created by the developers
4. Wallpaper must be posted in this official contest forum thread
5. Wallpapers will be judged on quality and creativity and 10 winners will be selected by the Allods Team
6. All submissions must be PG-13 appropriate
Prizes:
The top 10 winners will receive the following prizes:
Choice of 1 Enchanted Dragon Hide Backpack or 1 Large Deposit Box, 1 Enchanted Saddle, 1 Water of Death, 1 Traveler's Bundle, and 100 Holy Charms!
-> INFO <-
We have another event for our creative Allods community!
From November 11th to Novembr 25th if you create an Allods-themed wallpaper, you will have an opportunity to win some amazing in-game prizes! To participate, just follow the rules below!
Rules:
1. Contest runs from November 11th to November 25th
2. Wallpaper must be one of the following sizes: 1024x800, 1280x960, 1280x1024, 1600x1200, 1920x1080, 1920x1200
3. Wallpaper must be the product of creative editing, and cannot simply be an in-game screenshot or a single, unaltered piece of concept art that was created by the developers
4. Wallpaper must be posted in this official contest forum thread
5. Wallpapers will be judged on quality and creativity and 10 winners will be selected by the Allods Team
6. All submissions must be PG-13 appropriate
Prizes:
The top 10 winners will receive the following prizes:
Choice of 1 Enchanted Dragon Hide Backpack or 1 Large Deposit Box, 1 Enchanted Saddle, 1 Water of Death, 1 Traveler's Bundle, and 100 Holy Charms!
Re: Wallpapaer contest
Aha, to je škoda...
Já jediný, o co tak trochu stojim z těch cen, je kůň no..a tomu taky přizpůsoboju svůj wallpaper Snad ho stihnu do příštího tejdne dodělat.
Já jediný, o co tak trochu stojim z těch cen, je kůň no..a tomu taky přizpůsoboju svůj wallpaper Snad ho stihnu do příštího tejdne dodělat.
To se ti zdá, páč je to malý, v originálním rozlišení je to upatlaný hrozně. Doufám, že se tý upatlanosti na pár místech zbavim až na tom víc zapracuju (: Moc času mi nezbejvá, dost mi zabralo vymejšlení konceptu bohužel...
Troy taky dělá na wallpaperu, má ho víc sexy a arisenskej ;D Třeba postne aj sem.
Troy taky dělá na wallpaperu, má ho víc sexy a arisenskej ;D Třeba postne aj sem.
Ah koukal jsem ze tobe to nevyslo..skoda..peknej byl:/..ale aspon ten troy teda..tem to mel teda moc hezky..
To víš, konkurence byla tuze veliká...
Troy mi po malém přemlouvání z jeho strany koně předal a já ho adoptovala. Máme smlouvu, že jestli něco v contestu vyhraju já, tak to dostane Troy, hlavně pokud to bude mount :"D
Troy mi po malém přemlouvání z jeho strany koně předal a já ho adoptovala. Máme smlouvu, že jestli něco v contestu vyhraju já, tak to dostane Troy, hlavně pokud to bude mount :"D
nooo a jak to dopadlo?
Tom83e ( LordTomGood)- Poèet pøíspìvkù : 49
No, Tome, to si můžeš přečíst v mym příspěvku vejš, pokud se na to ptáš. Výsledy obecný jsou na foru.
No tak je videt ze to mas aspon pekne zarizeny .D A dali vam jen konika nebo aspon toho lva?
Troy vyhrál koníka(plus nějaký incense, větší batoh apod.), takže sem dostala toho.
Zatim žádná soutěž o lva není.
Zatim žádná soutěž o lva není.
Povolení tohoto fóra: