Kde koupim zvíře ?
3 posters
Allods :: Hra :: Diskuze o hře
Strana 1 z 1
Kde koupim zvíře ?
čuss, hraju tuhle hru asi 3 dny s bráchou a kámošem.
A chci se zeptat od jakého lvl můžu mít koně nebo nějaké zvíře na kterém můžu jezdit ?
A hlavně kde si ho koupím.
Potom od jakého lvl můžu mít peta, který semnou bude útočit a kde ho koupím teda pokuď tam je..
předem díky moc.
A chci se zeptat od jakého lvl můžu mít koně nebo nějaké zvíře na kterém můžu jezdit ?
A hlavně kde si ho koupím.
Potom od jakého lvl můžu mít peta, který semnou bude útočit a kde ho koupím teda pokuď tam je..
předem díky moc.
Jindrisek- Poèet pøíspìvkù : 7
Re: Kde koupim zvíře ?
Pokud jde o mounta, je to jen CS item.. tzn za real penize, takze ho najdes v Butiqu. A pokud jde o peta...Co jsi za classu?
Jsem mage no a když jsem hral tak jsem videl maga a ten mel peta a vim 101% ze to byl mage, protoze mel stejny kouzla jako ja........... a ja jsem MAGE
Mmm pety tu ma Summoner a to heliona:
A pak warden s medvedem/pumou:
Pokud vim , tak mag urcite zadneho peta nema..
Jeste je tu moznost trinketou ziskat "tep blade peta" na 30s ,ale to pochybuju ze jsi videl..
A pak warden s medvedem/pumou:
Pokud vim , tak mag urcite zadneho peta nema..
Jeste je tu moznost trinketou ziskat "tep blade peta" na 30s ,ale to pochybuju ze jsi videl..
Tak to urcite musel byt on.. nebo od kdy tam je více postav, ktery maji uplne stejny kouzla ?
Vice postav? To by mohli byt gibberlingove:
Ale pak to urcite nebyl mag;)
Ale pak to urcite nebyl mag;)
Naposledy upravil kitom dne Mon Oct 04, 2010 4:51 pm, celkově upraveno 1 krát
Ale ja myslim stejnou rasu jako jsem ja coz je elf
Twe ja tu resim peta a ne postavu ty jsi napsal ze jsem ho videt nemohl
ale tak jsem ho asi videl pokud to byl mag elf a ten peta nema tak jakeho bych jinak mohl videt ?
ale tak jsem ho asi videl pokud to byl mag elf a ten peta nema tak jakeho bych jinak mohl videt ?
Muzes nam sdelit jak jsi k tomu prisel ze by mel myti mag peta, nebo kde jsi to videl? Jelikoz pokud vim tak zadneho mit nemuze.
Drass- Poèet pøíspìvkù : 15
JZS proto se ptam ne ? od kud ho mohl vzit jeslti to neni pet za prachy ale proste ho MEL
Uz nevim jak jinak ti odpovedet.. V teto hre proste mag peta nema a neni zadna moznost jak by ho mohl ziskat, doufam ze tato odpoved staci.
Jeste je tu moznost trinketou ziskat "tep blade peta" na 30s
Tohle si psal.... takze je to mozny demence....... takze to mohl byt on
Fakt demence napise ze je tu moznost mit peta na 30s a potom ze neni pamatujes si co si delal vcera ? ...........
Tohle si psal.... takze je to mozny demence....... takze to mohl byt on
Fakt demence napise ze je tu moznost mit peta na 30s a potom ze neni pamatujes si co si delal vcera ? ...........
Tep blade je litajici robutek..myslim ze to bys poznal. A je tusim kolem 30. lvlu, nema vubec stejne vlastnosti jak vlastnik (jen se toci a mlati) a jde vyvolat jen proti mobce ne jen tak naprazdno a nikdo to nepouziva. Tzn moznost zes ho u nekoho videl je vpodstate nulova. A poznamky o demenci si nech od cesty na to tu nikdo neni zvedavej..Zvlast kdyz se ptas otazkou.. videl jsem neco, nevim co to bylo a nas se ptas co to bylo...Nic konec diskuze ..LOCK..
Allods :: Hra :: Diskuze o hře
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: