Aukce pomoct
3 posters
Allods :: Hra :: Diskuze o hře
Strana 1 z 1
Aukce pomoct
Trosku blba otazka ale nevim jak se ziskava zbozi z aukce.Mohl by to nekdo vysvetlit retardovy???
Skousel jsem uz vsechno,ale ani jednu aukci jsem nevyhral,vzdy predmet zmizne a nic vic.
Neumim anglicky(aspon ne moc),prosim o podrobne vysvetleni.
Dekuji
Skousel jsem uz vsechno,ale ani jednu aukci jsem nevyhral,vzdy predmet zmizne a nic vic.
Neumim anglicky(aspon ne moc),prosim o podrobne vysvetleni.
Dekuji
Eledar- Poèet pøíspìvkù : 8
Re: Aukce pomoct
Jsou dve moznosti jak zbozi ziskat a to prihazovanim to je ta prvni cena v aukci a cekat jestli vyhrajes a ta druha cena je pokud je uvedena tak to je je prodej okamzity tj. ze ti te vec prijde hned do posty. Jinak vsechny veci ktere koupis ti dojdo posto a take penize kdyz nekdo tvou nabidku preplati atk ti prijdou do posty.
Drass- Poèet pøíspìvkù : 15
Re: Aukce pomoct
Drass napsal:Jsou dve moznosti jak zbozi ziskat a to prihazovanim to je ta prvni cena v aukci a cekat jestli vyhrajes a ta druha cena je pokud je uvedena tak to je je prodej okamzity tj. ze ti te vec prijde hned do posty. Jinak vsechny veci ktere koupis ti dojdo posto a take penize kdyz nekdo tvou nabidku preplati atk ti prijdou do posty.
AAAAAAAAAAAAAA dekuji dekuji,sakra ja ani nevedel ze mam neco v poste.Sakra hned tam bezim.
Jinak to jsem byl ja Drassy kdo ti rikal jestli taky zbyras kytky.Bezel jsi predemnou a plenil to .
Jeste otazecka,ty veci co prodavam,tak ty co neprodam jsou asi v poste taky ze ?
Eledar- Poèet pøíspìvkù : 8
Allods :: Hra :: Diskuze o hře
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: